Shop now, pay later with Klarna
Free shipping in 48 hours

BETAALWIJZE

Wij accepteren:
• iDeal betalingen
• Creditcard betalingen: (Visa en Mastercard)
• Bankcontact
• PayPal
• Klarna | Achteraf betalen

Klarna – Achteraf betalen (Nederland & België)
Klarna voert voor deabused.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

BEKIJK ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR MEER INFORMATIE.

VERZENDING

WIJ DOEN ER ALLES AAN OM SPOEDIG TE LEVEREN

IN NEDERLAND EN BELGIË OP WERKDAGEN VOOR 18:00 UUR BESTELD BINNEN TWEE DAGEN IN HUIS. IN DE REST VAN EUROPA BINNEN 2 A 3 WERKDAGEN.

BIJ STANDAARD, GRATIS VERZENDING NAAR EU LANDEN!

VERZENDINGEN ROND DE FEESTDAGEN KAN LANGER DUREN.

WIJ VERGOEDEN GEEN RETOURKOSTEN, TENZIJ WIJ ZELF EEN VERZENDINGSFOUT HEBBEN GEMAAKT.

NEEM CONTACT OP VOOR VERZENDING BUITEN EUROPA. DEABUSED KAN NIET AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR EVENTUELE EXTRA KOSTEN.

BEKIJK ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR MEER INFORMATIE.

RETOUREN

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening behalve als u een account heeft. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

ALS JE EEN BESTELLING RETOURNEERT, ZORG ER DAN VOOR DAT JE JE TRACKINGNUMMER EN VERZENDBEWIJS BEWAARD.

STUUR ALTIJD DE INGEVULDE RETOUR BON BIJ JE RETOURZENDING

DOWNLOAD RETOUR BON

CREEER JE RETOURZENDING

NOTEER DUIDELIJK OP UW AIR WAYBILL EN HET PAKKET:
GERETOURNEERDE GOEDEREN, GEEN COMMERCIËLE WAARDE

RETOURADRES:

DEABUSED
GROTESTRAAT 69
5141 JN WAALWIJK
THE NETHERLANDS

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijs ons best om ze in topconditie aan u te leveren. Het komt echter wel eens voor dat een bestelling tijdens het transport kapot gaat of dat er iets anders gebeurt, zodat u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om dit binnen twee maanden na ontdekking van het defect aan ons te melden. Indien het defect binnen de garantie valt, zorgen wij kosteloos voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd gebeuren dat iets niet helemaal volgens plan verloopt. Wij adviseren u om eerst een klacht aan ons te melden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vanaf 15 februari 2016 is het ook mogelijk voor consumenten in de EU om klachten in te dienen via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Indien uw klacht niet elders wordt behandeld, staat het u vrij uw klacht in te dienen via het platform van de Europese Unie.

FAQ

01. HOE KAN IK EEN BESTELLING PLAASTEN?
SELECTEER EEN PRODUCT IN ONZE WEBSHOP EN VOLG DE STAPPEN, NA BETALING IS UW BESTELLING DEFINITIEF GEPLAATST.

02. NAAR WELKE LANDEN VERZENDEN JULLIE?
NAAR ALLE EUROPEESE LANDEN. NEEM CONTACT OP VOOR VERZENDINGEN BUITEN EUROPA.

03. WAT IS DE LEVERTIJD?
IN NEDERLAND EN BELGIË OP WERKDAGEN VOOR 17:00 UUR BESTELD VOLGENDE DAG IN HUIS. IN DE REST VAN EUROPA BINNEN 2 A 3 WERKDAGEN.

04. WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?
BINNEN EUROPA IS DE VERZENDING GRATIS

05. KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?
WANNEER UW BESTELLING WORDT VERSTUURD KRIJGT U EEN TRACK&TRACE CODE TOEGEZONDEN PER MAIL.

06. WAT ZIJN DE RETOUR VOORWAARDEN?
BESTELLINGEN KUNNEN WORDEN TERUGGEZONDEN BINNEN 14 DAGEN NA LEVERING. VOOR WELKE REDEN DAN OOK. NATUURLIJK KUNT U UW AANKOOP BEKIJKEN. HELAAS KUNNEN WIJ GEEN GEBRUIKTE PRODUCTEN RETOURNEREN. GELIEVE ALLE ORIGINELE VERPAKKING BEHOUDEN SAMEN MET DE PRIJSLABELS EN DE RETOURBON.

07. HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?
GRAAG IN DE ORIGINELE VERPAKKING, VOEG HET PRIJSLABEL EN HET RETOUR FORMULIER TOE. U ZORGT ZELF VOOR DE RETOURZENDING EN DE KOSTEN DAARVOOR, BEHALVE ALS U DE BESTELLING INGELOGD MET ACCOUNT GEPLAATST HEBT. NEEM DAN CONTACT OP VIA ONZE CHAT OF MAIL NAAR: [email protected] OM EEN RETOURLABEL TE VERKRIJGEN. ZODRA WE DE SCHOENEN IN GOEDE ORDE HEBBEN ONTVANGEN, ZULLEN WIJ UW GELD TERUGSTORTEN. ZORG DAT U DE TRACK&TRACE CODE EN HET VERZENDBEWIJS GOED BEWAARD.

08. HOE LANG DUURT EEN TERUGBETALING.
IN DE MEESTE GEVALLEN ZORGEN WIJ ERVOOR DAT WANNEER DE RETOURBESTELLING BIJ ONS BINNEN IS WIJ HET GELD BINNEN 5 DAGEN AAN U TERUGSTORTEN.

09. KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN EN/OF AANPASSEN?
NEE, WANNEER U EEN BESTELLING PLAATST, GAAN WIJ DIRECT OVER TOT VERPAKKEN EN VERZENDEN. DAAROM IS ANNULEREN NIET MOGELIJK. U KUNT HET ALTIJD RETOURNEREN
(OP EIGEN KOSTEN).

10. KAN IK MIJN SCHOENEN RUILEN TEGEN EEN ANDER MODEL OF MAAT?
NEE, WANNEER U EEN ANDER MODEL OF MAAT WENST MOET U DEZE OPNIEUW BESTELLEN IN DE WEBSHOP EN KUNT U HET VERKEERDE MODEL RETOURNEREN.

11. WAAR KAN IK EEN KLACHT MELDEN?
DAT KUNT U DOOR EEN EMAIL MET UW KLACHT TE STUREN NAAR [email protected] WIJ ZULLEN HIER DAN SPOEDIG OP TERUGKOMEN OM UW PROBLEEM OP TE LOSSEN.