Sneaker seizoen April 13, 2022 – Posted in: DEBLOG

Ended soon

Sneaker Season!

 

In 2022 gaat de trend in sneakers terug naar zijn oorsprong. Sport sneakers waarvan het comfort en de functie voorop staan, worden dit jaar gecombineerd met fashionable kleuren, details en mooie materialen. 

 

Dit jaar zullen we sportieve modellen dragen die ons veel comfort geven! De sneakers hebben een unieke uitstraling en je kunt hem sportief dragen onder een jeans of combineren met een casual jurk. De Lilou en Charlie sneakers zijn een echte essential die je met iedere outfit kunt combineren. De sneakers zijn handgemaakt in Portugal. Ieder onderdeel van de schoen wordt met de hand gestikt. De materialen worden uit verschillende streken in Portugal gehaald, zodat we altijd de beste kwaliteit hebben! 

 

It’s all about the details. Een extra leuk detail is dat de Charlie sneakers is uitgevoerd met opvallend Mesh textiel op de neus, tong en het zijgedeelte van de schoen. Hier hebben wij voor gekozen, omdat dit een extra sportieve uitstraling aan de schoen geeft. Bij de Lilou sneakers hebben wij gekozen om met een fijnere mesh en suède details te werken. De suède trend van dit seizoen mag niet missen in onze collectie en zie je daarom terug in meer van onze schoenen.

 

Dat we nooit genoeg sneakers kunnen hebben is wel duidelijk. Ben jij net zoals ons enthousiast geworden over de sneakers? Dan is dit hét moment om je schoenencollectie uit te breiden. Shop je favoriete sneakers nu.